lauantai 1. maaliskuuta 2014

Juusto- kinkkusarvet


P O H J A
3½dl vehnäjauhoja
2½tl leivinjauhetta
½tl suolaa
50g margariinia tai voita
2dl kermaviiliä

T Ä Y T E
Juustoraastetta
Kinkkukuutioita

Voiteluun kananmunaa.

O H J E
1. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
2. Lisää rasva ja nypi käsin ryynimäiseksi seokseksi.
3. Sekoita joukkoon kermaviili.
4. Jaa taikina kahteen osaan, kaulitse taikinat pyöreiksi jauhotetulla pöydällä ja jaa kahdeksaan osaan.
5. Laita kolmion leveään päätyyn täytteet ja kääri sarven muotoon pellille leivinpaperin päälle.

Voitele kananmunalla ja kypsennä 225 asteessa 10-15min.

Ohjeen nappasimme täältä.

Reetta teki ohjeesta gluteenittoman version ja siitä kuvaset tässä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)