sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Keväinen persikkakiisseli

(12 annosta)
 
A I N E K S E T
2prk persikanpuolikkaita sokeriliemessä (820/470g)
4dl appelsiinimehua
1dl sitruunamehua
2dl sokeria
4rkl perunajauhoja
 
O H J E
1. Soseuta persikat liemineen.
2. Sekoita kattilassa persikkasose, appelsiini- ja sitruunamehu, sokeri ja perunajauhot.
3. Kuumenna hiljalleen sekoittaen, kunnes kuplahtaa. Älä enää sekoita.
4. Sirottele kiisselin pinnalle sokeria, ja anna jäähtyä.
 
Tarjoile kermavaahdon kanssa.
 
Ohjeen nappasimme täältä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos kommenteistanne blogissani www.pullantuoksuinenkoti.com.
    Ihanalta näyttää täälläkin. Tosi soma tämä teidän blogin ulkoasu! Hieno!!!
    Liityin myös vastavuoroisesti teidän lukijaksenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kehuista ja lukijaksi liittymisestä! (:

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)