(12 annosta)
A I N E K S E T
2prk persikanpuolikkaita sokeriliemessä (820/470g)
4dl appelsiinimehua
1dl sitruunamehua
2dl sokeria
4rkl perunajauhoja
O H J E
1. Soseuta persikat liemineen.
2. Sekoita kattilassa persikkasose, appelsiini- ja sitruunamehu, sokeri ja perunajauhot.
3. Kuumenna hiljalleen sekoittaen, kunnes kuplahtaa. Älä enää sekoita.
4. Sirottele kiisselin pinnalle sokeria, ja anna jäähtyä.
Tarjoile kermavaahdon kanssa.
Ohjeen nappasimme täältä.
Hei! Kiitos kommenteistanne blogissani www.pullantuoksuinenkoti.com.
VastaaPoistaIhanalta näyttää täälläkin. Tosi soma tämä teidän blogin ulkoasu! Hieno!!!
Liityin myös vastavuoroisesti teidän lukijaksenne :)
Kiitos kovasti kehuista ja lukijaksi liittymisestä! (:
Poista