(10-12 annosta)
P O H J A
200g Digestive -keksejä
75g margariinia
T Ä Y T E
12 liivatelehteä
½dl mehua
½l mansikkasosetta
1½dl sokeria
2dl kuohukermaa
150g maustamatonta tuorejuustoa
O H J E
1. Murskaa keksit hienoksi jauheeksi.
2. Sulata rasva ja sekoita keksijauheeseen.
3. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä keksiseos tiiviisti vuoan pohjalle.
Valmista täyte:
4. Liota liivatelehtiä 5min kylmässä vedessä.
5. Soseuta mansikat, ja mausta sokerilla.
6. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
7. Kaada kerma- ja tuorejuustoseos mansikkasoseeseen.
8. Lämmitä mehu ja sulata liivatteet kuumaan mehuun.
9. Sekoita jäähtynyt liivateliemi seokseen.
10. Valuta täyte keksipohjan päälle.
Jäähdytä kakkua jääkaapissa vähintään 4h.
(Kannattaa paremman hyytymis -tuloksen halutessaan pitää kakkua jääkaapissa yön yli. Kuvan kakkua pidettiin jääkaapissa n.5-6h ja huomattiin senkin olevan liian vähän.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)